Újra itt

Ha jól emlékszem, éppen virágzott a bodza, mikor Csipkerózsa évszázados álmába kezdett. Aztán csak álmodott, álmodott, álmait meghallotta e...

Ha jól emlékszem, éppen virágzott a bodza, mikor Csipkerózsa évszázados álmába kezdett. Aztán csak álmodott, álmodott, álmait meghallotta egy Tündér, és nagy titokban dolgozni kezdett, hogy Csipkerózsa újra felébredhessen.
Nem telt el száz év, éppen csak annyi idő, hogy a hófehér, illatos bodzavirágokból fekete, mézédes bogyók lettek. Csipkerózsa pedig felébredt.
Jót tett neki a hosszú, pihentető alvás, és persze a Tündér segítsége is, mert néhány lépéssel közelebb került az álmaihoz.Új ruhát kapott, szebbet, színesebbet, jobban kidolgozottat, mint az előző.
És ő is megváltozott, felnőtt, bátrabb, határozottabb lett, a céljai is világosabbak. És ez már látható is rajta. Sokkal többet mesél majd arról, mivel telnek a napjai, mik készülnek (boszorkány)tündérkonyhájában, mikkel tölti majd meg boltocskáját hamarosan, hogyan alakul a vendégház. Lesz majd kamratöltögetés, sütés-főzés, sok-sok kecskesajtos, -túrós, -joghurtos recept. 

Remélem sokat kézimunkázik majd, mert rengeteg terv, ötlet van a fejében, és az "okosfüzetében", de egyelőre egy nyolchónapos aligalvó örökmozgó akadályozza ezek megvalósításában. Hetente kétszer biztosan jelentkezik majd, remélem legalább annyira várjátok majd ezeket az alkalmakat, mint ő. ♥

Mióta utoljára "beszéltünk", rengeteg dolog történt velünk, sok lenne mindent felsorolni, meg aztán valószínű, hogy sok minden csak adott pillanatban volt fontos, érdekes, és talán csak nekünk.
Ezért képeket hoztam. Sokat. Kertről, virágokról, állatokról, mindenféléről.
Fogadjátok szeretettel. ♥

Ich bin wieder da. Vieles ist passiert in den letzten Monaten, ich habe mit Hilfe einer guten Fee hier alles neu gestaltat, und dementsprechend werden auch die Inhalte ein bischen neu sein. Was sich allerdings nicht verändert, bin ich. Und das ich gerne mein Leben, meine Werkeleien mit Euch teile.

Heute gibt es viele Fotos aus unserem Leben.

Viel Spass bein Zuschauen! ♥




A régi tálalószekrény végre eredeti funkciójában a tornácon. A tükör még cserére vár...





Dáliák a kis kávézóteraszon


Levendulás kiülő





Hatalmas, édes hósos somok. Remélem idén már lesz egy pár üveg lekvárra való. 


Pillangóink kedvence a nyári orgona






És a mi kedvencünk: kemence


Vilmos kedvenc zöldsége a mángold...


... Borié a cukkini


Csak egy gyors csokis kevert szerda délutánra. 





A legújabb szerzemény


Testvérek: Sheila és Pitypang ♥


A "nyáj"


Szieszta - Babóca és Pötty ♥


Pötty ♥


A BIRKA - Berta ♥


Csupa saját...


csupa finom.....





You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Akkor most én vagyok az első. Nagyon jó újra itt látni benneteket. Én nagyon fogom várni a következő posztotkat és a megújult blog tartalmát.Ez annyira izgalmas. Olyan sok minden történik most veletek!!!Egy olyan birit én is nagyon szívesen elfogadnék bármikor!! Berta a kedvencem :) Puszillak ölellek benneteket! V

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Viri! ♥
      Berta nekem is a kedvencem, érdekes a története is, hamarosan elmesélem. ;-)

      Törlés