Mi hárman

Miközben minden változik körülöttem, vannak barátságok, melyek állandóságukkal olyan biztonságot adnak, aminek bármikor nekitámaszkodhatok. ...


Miközben minden változik körülöttem, vannak barátságok, melyek állandóságukkal olyan biztonságot adnak, aminek bármikor nekitámaszkodhatok. Vannak ember barátaim, akik az elmúlt hetekben nehéz pillanatokon segítettek át, mutatták a helyes utat, mikor komoly döntéseket kellett hoznom, és akikkel önfeledt, boldog pillanatokat oszthatok meg.
És vannak ők. Akik nélkül már rég nem önmagam lennék, akik ragaszkodásukkal, feltétel nélküli szeretetükkel, kitartásukkal és megértésükkel bearanyozzák napjaimat, a legszomorúbb, legelkeseredettebb pillanatban is mosolyt varázsolnak az arcomra. Talán sosem tudom megköszönni nekik, de azért mindent elkövetek azért, hogy boldog életet, igazi otthont adjon nekik Csipkerózsa.
Addig sajnos kevés időt tölthetünk csak együtt, de tudom, megértik...
Fánk és Boglya már alig várja, hogy a szomszéd birkákat őrizhesse Csipkerózsa kertjében. És én is alig várom, így amint végre kitavaszodik, óriási munkába kezdünk Pulikáimmal.
Ugye segítetek majd?

You Might Also Like

0 megjegyzés